Presentació llibre “En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu”

Ahir la Georgina Esteva (autora del llibre) i Montse Buñuel (il·lustradora) varen presentar el seu llibre “En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu” a l’escola RCDE Costa Brava
img-20161212-wa0006

img-20161212-wa0004

img-20161212-wa0005

En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu

libro-en-nicolau-blanc-i-blau

Sinopsi

En Nicolau blanc-i-blau i el seu amic Quitu narra la història d’en Nicolau, un nen apassionat del futbol. El seu gran somni és jugar, algun dia, al primer equip de l’Espanyol i esdevenir així un jugador professional. Però això encara li queda ben lluny i, mentrestant, entrena i juga amb l’equip base amb il·lusió.

En Nicolau no només jugarà a futbol, sinó que viurà una sèrie d’aventures inesperades i farà, també, un nou amic: en Quitu. Vols saber qui és en Quitu? Doncs, apa, no esperis més, obre el llibre i comença a llegir! De passada, aprendràs la història del club i descobriràs els valors de ser periquito.

Biografia de l’autora

Georgina Esteva (Barcelona, 1977) és llicenciada en Filologia Catalana i en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. La trajectòria acadèmica reflecteix amb precisió les seves dues passions: la lectura, la seva amiga inseparable, i la pràctica esportiva, protagonista al llarg de la seva vida. En el món esportiu ha arribat a ser regatista d’alt nivell amb la pràctica del kitesurfing.

En l’àmbit literari, s’estrena el 2006 amb el seu primer llibre En Ruslan, l’Iris i la Kariona baixen a la Terra, i uns anys més tard publica alguns contes infantils. El 2015 apareix Un pòdium irrepetible (Gregal), un llibre juvenil sobre els valors de l’esport.

Biografia de la il·lustradora

Montse Buñuel (Granollers, 1968). Des de l’any 1991, compagina la vida laboral com a empresària d’un negoci familiar amb la seva gran passió: dibuixar i pintar. Ha col·laborat en diversos projectes d’il·lustració per a llibres infantils, d’entre els quals destaquen Un pòdium irrepetible, de Georgina Esteva (Gregal, 2015) i Les cartes d’en Marc, de Jordi Albertí (Gregal, 2015). Compartir el seu art amb els altres és la seva millor recompensa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *